MUSIKPROGRAM
September 2019

Taking Care Of Business . Boys Of Blue Hill . Jörg . The Prooners . Max Wolff

Wonderland Band . Schwåmpis Venner . Heine Hot & Pjalten

6. september kl. 21.00
Taking Care Of Business

Aftenens duo består af lige dele kærlighed til musikken og behovet for at stikke af fra de familiære forpligtigelser og drikke en iskold fadøl. Med de allerstørste hits fra 60erne og frem til idag , skulle der således være god mulighed for en hyggelig aften med synge-med-garanti, når Nørhave og Jensen kaster sig ud i alt fra Creedence Clearwater til Kim Larsen og det som publikum gerne vil høre.

7. september kl. 21.00
Boys Of Blue Hill

En aften med The Boys of Blue Hill består af smukke ballader fra det skotske højland, syng-med klassikere fra pubberne i Irland. Publikum vil få serveret en suveræn instrumental oplevelse!

13. september kl. 21.00
Jörg

Jörg på guitar. Et fantastisk program af 60/70’er musik. Der er garanti for en hyggelig og fornøjelig aften

14. september kl. 21.00
The Proones

For 17 år i træk spiller det populære norske orkester på pubben.. De har leveret varen hver gang – med musikalsk underholdning helt i top – med deres fantastiske Elvis Presley repertoire, The Stones, The Beatles m.m. Glæd jer til en festlig aften.

20. september kl. 21.00
Max Wolff

Vaskeægte musik fra pladespillerens tid og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere med folk-, blues- og slideguitar! Evergreens, og egne numre, spillet af en dygtig musiker, som holder liv i en spillestil, som fungerer de steder, hvor både det tørstige godtfolk og det kræsne publikum kommer. 

21. september kl. 21.00
Wonderland Band

Festlig lokal duo med stor erfaring fra de nordjyske scener med et solidt repetoire. Alt fra Burhan G og Ed Sheeran, over Katy Perry og Whitney Houston, til gode gamle Creedence og Kim Larsen.

27. september kl. 21.00
Schwåmpis Venner

28. september kl. 21
Heine Hot & Pjalten

Med et bredt repertoire fra Kim Larsen til Deep Purple vil de festlige herrer Per Hundborg og Heine Hot Poulsen med sikkerhed give publikum en rigtig underholdende aften.

Luk menu