MUSIKPROGRAM
Juni 2019

Norrie McGregor . Hit’s Up . Smokehouse . Christian Glesborg . Daniel
Hot & Pjalten . Max Wolf . Bob Ferguson . Jan Egil . Roy

1. juni kl. 21.00
Norrie McGregor

Hans hoved instrumenter er guitaren og stemmen, men han spiller også mandolin, bodhran og en del på sit ustyrlige humør . Norrie synger sjældent en sang uden først at fortælle en historie om hvordan han fandt den og begyndte at spille den.

7. juni kl. 21.00
Hit's Up

Med de 2 garvede nordjyske herrer – Sten Kjærsgaard og Christian Schade, der i mange år har spillet sammen – er der hver gang garanti for syng-med og danseegnet musik.

8. juni kl. 21.00
Smokehouse

Stilen er med udgangspunkt i den ældre del af rockgenren samt hits fra i dag. Smokehouse appellerer til folk, som vil have musik med autentisk lyd og nerve, der får alle op af stolene.

9. juni kl. 21.00
Christian Glesborg

Her er dømt moderne folk-music, med fut i, og med fødderne bevaret dybt i den keltisk/-amerikanske tradition. Musik fra Irland, Skotland og Amerika. Gamle kendte ballader, og helt nye sange. Syng med, lyt eller dans.

14. juni kl. 21.00
Daniel

Daniel – solist med bredde.
Folk, rock, pop etc.
Med et bredt repertoire af musik fra 50’erne til 00’erne er der noget for enhver smag.
Der er lagt op til en aften med hygge og godt øl i højsædet.

15. juni kl. 21.00
Hot & Pjalten

Med et bredt repertoire fra Kim Larsen til Deep Purple vil de festlige herrer Per Hundborg og Heine Hot Poulsen med sikkerhed give publikum en rigtig underholdende eftermiddag.

21. juni kl. 21.00
Max Wolff

Vaskeægte musik fra pladespillerens tid og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere med folk-, blues- og slideguitar! Evergreens, og egne numre, spillet af en dygtig musiker, som holder liv i en spillestil, som fungerer de steder, hvor både det tørstige godtfolk og det kræsne publikum kommer. 

22. juni kl. 21.00
Bob Ferguson

Bob går trådløst rundt med guitaren ind imellem og kommer dermed tæt på publikum og skaber fest og stemning. Bob spiller skotsk, irsk, country, rock og egne sange.

28. juni kl. 21.00
Jan Egil

Norsk troubadur med et stort repertoire!
Altid god musik til festen.
Country, Pop, Rock, Irish, Folk m.m.

29. juni kl. 21.00
Roy

Roy spiller pop, rock, country, blues og viser. Elvis, Bob Dylan, Chris Isaak, Rolling Stones, U2, Kim Larsen, Simple Mind, Johnny Cash, Prince. Og meget meget mere.

Luk menu