MUSIKPROGRAM
Maj 2019

Jörg . Wonderland Band . Kejser Larsen Duo . Evil Sons of the Blues
Jesper Daarbak . Boys of Blue Hill . A Minor Blues Band . Fairy Hills . Maja, Baba & Poul

3. maj kl. 21.00
Jörg

Jörg på guitar. Et fantastisk program af 60/70’er musik. Der er garanti for en hyggelig og fornøjelig aften.

4. maj kl. 21.00
Wonderland Band

Festlig lokal duo med stor erfaring fra de nordjyske scener med et solidt repetoire. Alt fra Burhan G og Ed Sheeran, over Katy Perry og Whitney Houston, til gode gamle Creedence og Kim Larsen.

 

10. maj kl. 21.00
Kejser Larsen Duo

Teksterne er på dansk og inspireret af livets store rejse i både med og modgang. Sangene tager deres udgangspunkt i hverdagens små og store fortællinger med genkendelige temaer. Sangene bliver undervejs kædet sammen af sjove og finurlige historier om deres tilblivelse.

11. maj kl. 21.00
Evil Sons of the Blues

Evil Sons of The Blues leverer det mest dynamiske og udadvendte show, der er set på den danske bluesscene. Der bliver spillet uden sikkerhedsnet – med et nærvær og en tilstedeværelse i nuet, så alle må overgive sig.

17. maj kl. 21.00
Jesper Daarbak

Jesper spiller primær danske klassikere og da også et par sange på vendelbomål. Den unge herre har altid et smil på læben – og går ikke af vejen for en god røverhistorie imellem numrene. Publikum kan forvente et par timer i selskab med velkendte sange, noget for enhver smag – ung som gammel.

18. maj kl. 21.00
Boys of Bluehill

En aften med The Boys of Blue Hill består af smukke ballader fra det skotske højland, syng-med klassikere fra pubberne i Irland. Publikum vil få serveret en suveræn instrumental oplevelse!

24. maj kl. 21.00
A Minor Blues Band

A Minor Blues Band består af 3 mand og en skøn kvinde fra Aalborg. Repetoiret er varieret, og tager udgangspunkt i bluesklassikere med et moderne twist. Vi har tilsat lidt rock, soul og swing, og vi spiller for at give dig en fed musikalsk oplevelse.

25. maj kl. 21.00
The Fairy Hills

Hvis man er til irsk folkemusik lover vi en uforglemmelig aften med masser af jigs, reels og hornpipes. Der bliver også rig lejlighed til at synge med på klassikere som Whisky in the jar, The wild rover og Cockles and mussels. 

30. maj kl. 21.00
Maja, Baba & Poul

31. maj kl. 21.00
Maja & Baba

Luk menu