MUSIKPROGRAM
April 2019

Doggerbank Band . Lone Wolf . Ole Gas . Glesborg Duo . Hot & Pjalten
Per Kasten . Christian Glesborg . Country Ejnar

12. april kl. 21.00
Doggerbank Band

Vi er 3 gutter som har spillet i en del år i forskellige orkestre og en gang imellem mødes vi og spiller irsk og skotsk folkemusik som ligger vores hjerter nært. Vi spiller de pæne ballader og de folkelige syng med sange og en gang imellem noget helt andet.

13. april kl. 21.00
Lone Wolf

Lone Wolf aka Morten Spillemand kommer igen et smut forbi Fishermans, for at levere lyden til en hyggelig aften. Der vil blive serveret vellydene fortolkninger af sange fra de sidste mange årtier og måske en bette blues også sniger sig ind. 

17. april kl. 21.00
Ole Gas

En aften i Ole Gas Bands selskab vil man sent glemme. Når man som publikum oplever Ole Gas, der altid spiller og synger 100% live, så bliver man helt nostalgisk og kommer altid i godt humør, for her går alt op i en højere enhed.
LYT HER

18. april kl. 21.00
Glesborg Duo

Vangsgaard og Gleesborg hører til blandt de bedste udøvere af den “ægte” irske folkemusik i Danmark. Louise er en del af den trioen Tradish, og her er hun gået sammen med Chr. Gleesborg, som har spillet utallige koncerter i samme genre.

19. + 20. april kl. 21.00
Heine Hot & Pjalten

Med et bredt repertoire fra Kim Larsen til Deep Purple vil de festlige herrer Per Hundborg og Heine Hot Poulsen med sikkerhed give publikum en rigtig underholdende eftermiddag.

21. april kl. 21.00
Per Kasten
+ Chris Borup

26. april kl. 21.00
Christian Glesborg

Her er dømt moderne folk-music, med fut i, og med fødderne bevaret dybt i den keltisk/-amerikanske tradition. Musik fra Irland, Skotland og Amerika. Gamle kendte ballader, og helt nye sange. Syng med, lyt eller dans.

Luk menu