ØLKORT

 • Estrella Damm 4,6 %

Estrella Damm er en forfriskende lys øl på 4,6 % alc. Den er brygget på vand, bygmalt, majs, humle og perle ris – en typisk Middelhav ingrediens, der karakteriserer smagen af Estrella.

 • Fuller's London pride 4,1%

London Pride er en af de mest søgte øl i England og er Fuller’s flagskibsøl. London Pride har vundet mange ølpriser. Denne ale har en kompleks og blød smag, der stammer fra Target, Challenger og Northdown humle. Den har en flot ravfarve med en behagelig blomsteragtig duft. Er velegnet til alle former for mad.

 • Affligem Blonde 6,7 %

Ægte belgisk klosterøl med historie helt tilbage til år 1074. Affligem producerer en øl, der er rig på smag, som vil glæde ganerne på de mest krævende ølkendere. Og den ultimative øloplevelse for dem, der nyder godt belgisk Blond øl.

 • old speckled hen 5 %

Denne ale er navngivet efter en MG bil til MG’s 50 års jubilæum i 1977. Oprindeligt blev den brygget til medarbejderne på MG, men øllet blev så populært, at det blev bryggeriets redning. Old Speckled Hen er frisk og frugtagtig, brygget med en unik gærtype, der giver øllet tørhed. Den har en kraftig eftersmag fra aromatisk humle.

 • Anarkist New England IPA 5,4 %

Theodor Schiøtz Brewing Co. står bag denne friske og meget velduftende IPA, hvor du ikke får den meget direkte bitterhed fra humlen, men i stedet de friske aromaer af tropiske frugter, blomster og urter. En IPA til alle. Specielt dem, der ikke kan fordrage for bittert øl.

 • kissmeyer
  stockholm 9,5%

En intens, ekstrem fyldig dobbelt/imperial IPA. Når den lige er brygget har den en næsten eksplosiv, frugtig humlearoma, hvor den efter lagring får en vinøs og fadagtig kompleksitet. Stor, men overraskende blød og balanceret bitterhed, der skaber en faretruende let drikkelighed!

 • murphy's
  irish red 5,0%

En øl med en mild, men fast karakter og en bestemt duftfuld aroma, da den indeholder en del umaltet, men ristet byg. Den har en delikat karamelsmag og et højere kuldioxidindhold end sædvanligt.

 • Murphy´s stout
  4,0%

Blød og cremet stout med en anelse ristet smag. En af Storbritanniens førende ølskribenter, Roger Protz, har beskrevet Murphy’s som “en god tørstslukker med lette noter af humle og med en cremet, maltet finish”.

 • newcastle
  brown ale 4,7%

En gyldenbrun ale med en fyldig smag med stor krop og en frisk, let og sød finish, der giver en sublim blød smagsoplevelse. Det er en mørk øl uden sidestykke. Den har en karakter og er drikkevenlig.

 • Westmalle Dubbel 7,0%

Dette er en mørk trappist øl, der er brygget på karamel og hårdt ristet malt. Den har en meget fyldig og frugtagtig smag. Skummet er flot og fyldigt og bliver til sidste dråbe.

 • schiøtz
  mørk mumme 6,5%

Mumme var en kraftig, mørk og maltet øltype fra den sene middelalder. Måske den øl bryggeren forkælede sig selv med. I denne version har vi tilføjet et strejf af nordiske bær. Typisk Schiøtz.

 • edelweiss
  hefetrüb 5,3%

En rigtig traditionel Weissbier med en gylden ufiltreret farve. Den friske og mousserende hvedeøl er karakteriseret ved en frugtig øl med en svag duft af banan.

 • heineken
  0,0%

En forfriskende, alkoholfri pilsner med fokus på den gode smag. Til alle der gerne vil nyde en god pilsner, men ikke ønsker effekten af alkohol.

 • heineken
  extra cold 4,6%
Når temperaturen begynder at stige, er det tid til Heineken Extra Cold. Vælg en iskold flaske fra Sub Zero-køleskabet. Afkølet til nul grader for at give en længere, iskold nydelse.
Er der nogen bedre møde at blive nedkølet på?
 • Oyster Stout 4,6 %

Denne stout er simpelthen ikke egnet til veganer – den indeholder østers. Du finder ikke en i bunden af glasset, men du får muligvis et strejf af sød mineralitet i den smag der kommer fra de friske gutter, der bliver tilsat under brygningen.

 • Kona Big Wave
  4,4 %

Big Wave er en lettere gylden ale med en tropisk humlearoma og smag – en blød, forfriskende ale, der er let at drikke. Brugen af karamelmalt bidrager til den gyldne nuance af denne øl og den særlige blanding af humle giver den afkølende finish. Big wave er et glimrende valg efter en skøn og afslappende dag. 

 • Dark star american pale ale 4,7 %

En ekstrem ren pale ale med en frugtagtig humlearoma med blomster – og citrusnoter. Alle ingredienser er importeret fra USA. Cascade, Centennial og Chinook humle og Maris otter malt kombineres for at give en perfekt farve og tørhed med skrap smag fuld af citrus – og græsaroma – noter.

 • Thy Classic 4,6%

Denne mørke og fyldige øl blev lanceret i 2001. Forud var gået tre års eksperimenter i erkendelse af, at mørk og aromatisk øl var ved at få en renæssance på det danske ølmarked. Øllet er lidt mere bittert end normalt for denne type. Smagen holder ganske lang tid – især bagerst og øverst i ganen.

 • magners irish
  cider 4,5%

Da William Magner satte sig for at fremstille Irlands bedste cider i 1935, var det denne, han kom med. Den er fremstillet af 17 forskellige sorter af modne æbler, der er presset og derefter lageret mørkt for at modne i et par år. En forfriskende cider med en velafrundet smag med afbalanceret surhedsgrad og sødme. Har en delikat, men dyb frugtagtig smag afledt af friske modne æbler med hints af eg og krydrede vinfrugter.

Luk menu