MUSIKPROGRAM
September 2020

Bob Ferguson . Country Ejner .  The Proones . Smokehouse . A Minor Blues Band .
Max Wolff . Heine Hot & Pjalten4. September kl. 20.30
Bob Ferguson

Bob går trådløst rundt med guitaren ind imellem og kommer dermed tæt på publikum og skaber fest og stemning. Bob spiller skotsk, irsk, country, rock og egne sange.

 

5. September kl. 20.30
Country Ejner

Ejner leverer varen – god gammeldags American country. Forrygende underholdning – glæd jer til en god aften.
 
 

AFLYST pga sygdom
11 + 12 September
The Proones

Vi har desværre fået besked fra The Proones, at på grund af sygdom er bandet i år nødt til af aflyse deres tur til Fisherman’s Rest. 
Vi vil forsøge at finde værdige afløser til at spille til vores høstfest.


11. September kl. 20.30
Chr. Gleesborg

En aften med Gleesborg, er en aften med show, publikumskontakt, og gang i, men også en aften med musik fra hjertet..
Chr. Gleesborgs speciale er irsk, skotsk og amerikansk folkemusik, spillet med stor virtuositet, og et drive der går i fødderne på publikum. Samtidig har han et stort repertioire inden for singer- songwriter/country, og det bliver ofte blandet ind afhænging af stemningen arrangementet.
Chr. Gleesborg er en stor sanger, og en meget velfunderet guitarist, som også spiller bodhrán, violin og nogle gange banjo.

 

12. September kl. 20.30
Cristoffer Mariegaard

Så er der folk n´Roll nord for fjorden – Christoffer solo på guitar – med dansk og udenlandske klassikere.

 

18. September kl. 20.30
Smokehouse

- FULD BOOKET

Stilen er med udgangspunkt i den ældre del af rockgenren samt hits fra i dag. Smokehouse appellerer til folk, som vil have musik med autentisk lyd og nerve, der får alle op af stolene.


19. September kl. 20.30
A Minor Blues Band

A Minor Blues Band består af 3 mand og en skøn kvinde fra Aalborg. Repetoiret er varieret, og tager udgangspunkt i bluesklassikere med et moderne twist. Vi har tilsat lidt rock, soul og swing, og vi spiller for at give dig en fed musikalsk oplevelse.

 

 

25. September kl. 20.30
Max Wolff

Vaskeægte musik fra pladespillerens tid og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere med folk-, blues- og slideguitar! Evergreens, og egne numre, spillet af en dygtig musiker, som holder liv i en spillestil, som fungerer de steder, hvor både det tørstige godtfolk og det kræsne publikum kommer.


26. September kl. 20.30 Hit's Up

SLAT-FEST

Slatfest med de 2 garvede nordjyske herrer – Sten Kjærsgaard og Christian Schade, der i mange år har spillet sammen – er der hver gang garanti for syng-med og danseegnet musik.

Luk menu